Nuffnang
Saturday, 25 August 2012

NURICH LACTO-LITE mampu mengatasi masalah berat badan...

ASSALAMUALAIKUM...,
SALAM SEJAHTERA DAN SALAM SATU MALAYSIA UNTUK SEMUA . DAH LAMA RASANYA TAK BUAT POS BARU UNTUK BLOG . AGAK SIBUK SIKIT KEBELAKANGAN INI     . ALMAKLUM LA BULAN PUASA DAH TU SIBUK DENGAN NAK RAYA LAGI . MANA NAK LAYAN PELANGGAN LAGI . SEKARANG ADA LA MASA SIKIT , BOLEH LA BUAT POS BARU UNTUK BLOG.
POS SAYA KALI INI BERKENAAN MINUMAN KESIHATAN YANG TERBAIK UNTUK PERUT IA ITU  "NURICH LACTOLITE " . RASANYA ANDA SEMUA TENTU PERNAH DENGAR TENTANG MINUMAN INI DAN ADA YANG TAK PERNAH MENDENGARNYA . 
BIAR SAYA CERITA SERBA SEDIKIT TENTANG KEBAIKAN DAN KELEBIHAN MINUMAN INI ...
KEUNIKAN NURICH LACTO-LITE :-
~ Tahan terhadap asid perut dan garam hempedu
~ Keupayaan hidup dan mengekalkan aktiviti walaupun ketika disimpan
~ Kebolehan melekat pada sel usus dgn baik
~ Diiktirafkan oleh FDA sebagai GRAS (Generally Recognized as Safe)
~ Tidak mengandungi sebarang herba atau bahan kimia yg bersifat laksatif (julap)
~ Tidak akan menyebabkan kekejangan perut atau cirit-birit.BAGAIMANA NURICH LACTO-LITE MEMBANTU ANDA?
> menyingkirkan toksin dlm badan
> menggalakkan metabolisme utk mengurangkan berat badan
> menggalakkan pertumbuhan bakteria baik
> membantu dlm penghadaman
> membantu melegakan sembelit
> membantu sintesis vitamin


NURICH LACTO-LITE adalah Minuman Serbuk Yogurt Kultur Hidup dan Inulin menggabungkan kebaikan kultur hidup dan inulin untuk menjamin kesihatan sistem penghadaman dan badan kita. la adalah sinbiotik yang meng-gabungkan kedua-dua probiotik dan prebiotik justeru meningkatkan lagi keberkesanan probiotik. la tidak mengandungi sebarang herba atau bahan kimia yang bersifat laksatif (julap). Oleh itu, ia tidak akan menyebabkan kekejangan perut atau cirit-birit.
   Kebanyakan kita menyedari risiko kesihatan obesiti di bahagian abdomen, atau lemak perut, juga dikenali sebagai lemak visceral.
Mengapa perlu detox setiap hari ?

Kebanyakan kita menyedari risiko kesihatan obesiti di bahagian abdomen, atau lemak perut, juga dikenali sebagai lemak visceral.Kita tahu bahawa adalah berbahaya kerana ia boleh menyebabkan radang. Apa yan
g berlaku seterusnya adalah lebih teruk lagi!
Kita mula menyimpan lemak dalam otot, hati dan pankreas. Apabila kita menyimpan lemak dalam tisu boleh menyebabkan halangan insulin (insulin resistance), sindrom metabolik, diabetes type 2 dan penyakit jantung.

Penyelesaian mudah untuk masalah obesiti ialah mengamalkan diet sihat dan senaman. dengan pengambilan    NURICH LACTO-LITE , ia mampu membantu diet harian anda dan ia merupakan diet yang terbaik untuk anda...

anda juga boleh mencampurkan dengan minuman kegemaran anda...jika anda seorang yang suka mencuba resepi baru , mungkin ia boleh menjadi resepi terbaru anda...

UNTUK MENGETAHUI LEBIH LANJUT TENTANG PRODUK DAN HARGA ANDA BOLEH MENGHUBUNGI :-

hairyina@gmail.com

sabrinarazi@yahoo.com

S.M.S
012-5116524

No comments:

Post a Comment