Nuffnang




Monday, 24 September 2012

MINERAL COFFEE BERSAMA GARAM BULUH...


  MINERAL COFFEE  

BERSAMA

GARAM BULUH...



ASSALAMUALAIKUM ,
DAN 
SALAM SEJAHTERA....

apa yang aku cuba ceritakan kali ini adalah mengenai kegemaran aku tentang COFFEE...aku memang penggemar coffee . sesiapa yang mengenali isteri aku iaitu RINA , korang boleh tanya dia tentang kegemaran aku tentang coffee...
sudah lama aku menggemari coffee ni , sejak zaman sekolah lagi . bila dah kawin isteri aku mula boring... tak ada minuman lain ke...? itulah soalan yang kerap dia tanya pada aku...nak buat macam mana . dah itu kegemaran aku . 
buat pos kali ini , aku nak kongsi dengan korang semua tentang coffee yang best dan sedap rasanya . dah macam-macam  jenis coffee aku dah minum...yang ada dipasaran tu pada aku memang tak boleh lawan dengan coffee yang aku nak citer pada korang ni . 
coffee yang aku nak citer pada korang ni berstatus KESIHATAN . namanya MINERAL COFFEE . yang buat best dan sedapnya mineral coffee ni adalah Aroma istimewa Hai-O Mineral Coffee berasal daripada bijian kopi Robusta dan garam buluh organik semulajadi dari Korea. Selain aroma kopinya yang wangi, ia juga kaya dengan bahan mineral seperti magnesium yang dapat menggalakkan penyerapan kalsium dan penggunaannya. Hai-O Mineral Coffee bukan sahaja memenuhi cita rasa para peminat kopi, malah kandungan garam buluh di dalamnya telah meningkatkan nilai nutrisi kopi.
antara keberkesannya :- 
Kaya dengan unsur anti-pengoksidaan 
Kaya dengan bahan mineral dan elemen surih seperti magnesium, besi, kalsium dan kalium.
Menghilangkan keletihan fizikal dan mental.
Melegakan tekanan.

minuman ini sangat sesuai bagi mereka yang mengidapi penyakit seperti kencing manis , darah tinggi , gout  dan pelbagai lagi penyakit . pada mereka yang minum kurang gula minuman ini sangat sesuai kerana ia tidak dicampurkan gula atau manisan . 
antara kandungannya :- 
Krimer Bukan Tenusu (Sirap Glukosa, Minyak Sayur, Protein Susu, Fosfat, Pengemulsi, Bahan Anti Gumpal, Warna), Serbuk Kopi Segera Robusla, Maltodextrin, Garam Buluh, Serbuk Koko, Aspartame. Mengandungi Bahan Penstabil dan Bahan Perisa yang dibenarkan.

Kopi Mineral diformulasikan dengan Garam Buluh berorganik dari Korea yang semulajadi, diadun bersama serbuk kopi segera Robusta yang mengharumkan. Adunan istimewa kopi ini bukan sahaja mernenuhi kepuasan para peminat dengan aroma yang menyegarkan, malahan membekalkan pelbagai bahan mineral terutamanya Magnesium. MAGNESIUM merupakan sumber mineral untuk menggalakkan penyerapan dan pengekalan kalsium. Cara pembungkusannya kecil, mudah dibawa dan disediakan untuk kenikmatan anda pada bila-bila masa. Jadikan Kopi Mineral Hai-O sebagai pilihan anda untuk rnemulakan aktiviti harian.

bertukarlah kepada rasa coffee istimewa disamping menjaga kesihatan untuk kecergasan dan memastikan kita menggambil mineral secukupnya untuk memenuhi kehendak dan keperluan harian...bagi memastikan kita mampu menempuh aktiviti harian dengan sihat dan cergas.... 

HUBUNGI :-

> hairyina@gmail.com
>sabrinarazi@yahoo.com

SMS :-

RINA
0125116524 

No comments:

Post a Comment